28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta (m/ž) u Osijeku i okolici: Traže se agent, konobar, radnik, blagajnik, komercijalist…

2 min read
Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!      

Dolium d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Komercijalist (m/ž). Mjesto rada Područje Slavonije. Potpune prijave poslati putem linka do 18.01.2023.

Globalna Hrana d.o.o., poznatiji kao McDonald’s, zapošljavaju Radnika / Radnicu u restoranu – studenta u više gradova u Hrvatskoj. Poslodavac nudi satnicu do 35 kn, stjecanje radnog iskustva, osiguranu uniformu na trošak poslodavca, te dodatnu edukaciju u restoranu koja ulazi u plaćeno radno vrijeme. Prijave se zaprimaju putem linka do 10.1.2023.

ISC-CX zapošljava Evaluatora / Mystery Shoppera / Tajnog kupca (m/ž) u svim većim hrvatskim gradovima. Ako imate oko za detalje i htjeli biste pomoći u kontinuiranom unapređenju usluge, ovo je super prilika za vas! Prijavite se do 13.1.2023. na linku.

CCPORTER Sp. z.o.o. zapošljava na poziciji Sales Advsor with Croatian (m/ž) za remote rad u Hrvatskoj. Za prijavu potrebno je poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, a svi detalji dostupni su na linku. Prijavite se do 24.1.2023.

Mamut Fortis d.o.o., poznatiji kao Arena sportska kladionica u Čepinu zapošljavaju Operatera / Blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Poslodavac nudi obuku za kandidate bez prethodnog iskustva, dodatne za noćni rad, blagdane i nedjelju, stalni radni odnos, te priliku za dodatnim stimulativnim primanjima. Prijavite se putem linka do 31.1.2023.

Gi Group Staffing Solutions za svog klijenta Hrvatski Telekom d.d. zapošljava djelatnike na poziciji Agenta u call centru (m/ž) u Osijeku. Sve detalje oglasa provjerite klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 9.1.2023.

Faraon-Regent d.o.o. u Osijeku zapošljava Konobara (m/ž). Sve detalje oglasa provjerite klikom na link ovdje, a prijave se zaprimaju do 7.1.2023.

Blažeka d.o.o. zapošljava Prodavača / Prodavačicu u Osijeku. Poslodavac nudi ugovor na puno radno vrijeme, na neodređeno, a posao uključuje prodaju pilića na glavnoj osječkoj tržnici. Kako se prijaviti provjerite klikom na link, a prijave se zaprimaju do 9.1.2023.

ŠKOJO d.o.o. zapošljava Autoelektričara / Autoelektričarku – Automehaničara / Automehaničarku za rad u Osijeku. Prethodno iskustvo na istim ili sličnim radnim mjestima je poželjno, ali nije uvjet. Kako se prijaviti provjerite na linku ovdje, a natječaj je otvoren do 22.1.2023.

Obrt Aura Beauty u potrezi je za Nail tehničarom / Tehničarkom – Manikerom / Manikerkom – Pedikerom / Pedikerkom u Osijeku. Poslodavac nudi naknadu troškova za prijevoz, ugovor na neodređeno s punim radnim vremenom, stimulativna primanja na početku mjeseca i mnogo drugih pogodnosti. Sve detalje provjerite klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 27.1.2023.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)