29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tri prijetnje smrću! Tri potpuno različita slučaja! Sve u istom danu! Sve u istoj županiji! U Slavoniji!

1 min read
- Policijskim službenicima nadležnih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave vukovarsko-srijemske jučer, 3. siječnja, prijavljene su tri prijetnje smrću - javlja jutros priopćenjem medijima i javnosti policija, dodajući...

Dok god DORH ne odluči drugačije, a za trajanja svih istražnih radnji, ovo su, zacijelo, sve informacije koje ćemo imati na raspolaganju.

– Sve što još na navedeno i napisano mogu dodati i odgovoriti vam, jest da se radi o tri slučaja neovisna jedna o drugom – kazao nam je telefonski za OsijekExpress.com glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Naime, tri su prijetnje smrću u pitanju u jednom danu, tri osobe osumnjičene, dvije uhićene… Strašna je koincidencija kako je riječ o tri potpuno različita slučaja, koja, kako doznajemo, nemaju veze jedan s drugim.

– Policijskim službenicima nadležnih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave vukovarsko-srijemske jučer, 3. siječnja, prijavljene su tri prijetnje smrću – javlja jutros priopćenjem medijima i javnosti policija, dodajući…

– U dva slučaja počinitelji prijetnji su uhićeni i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje, dok u trećem slučaju policija traga za počiniteljem nad kojim će, po njegovom pronalasku, također provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Prijetnja“ – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)