2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gospođi prijeti zatvor! Obećala udaju ako joj ‘mladoženja’ kupi dva mobitela! Kupio je, a ona udana…

2 min read
Gospođa u svojoj 38. godini, obećala se udati za 55-godišnjaka ukoliko joj kup dva mobitela. Kupio je, a ona odustala od svog dijela 'pogodbe', uslijed čega joj sada prijeti godinu dana zatvora.

Umjesto svadbenih, zvone samo zvona mobitela… Ili, kako je udana majka 4-oro djece nasamarila ‘mladoženju’…

Gospođa u svojoj 38. godini, obećala se udati za 55-godišnjaka ukoliko joj kup dva mobitela. Kupio je, a ona odustala od svog dijela ‘pogodbe’, uslijed čega joj sada prijeti godinu dana zatvora.

Sve se dogodilo u veljači prošle godine, piše portal Danica.hr. Kako u podignutoj optužnici stoji, ona je “lažno predočila 55-godišnjaku da će s njime zasnovati bračnu zajednicu i zajedno živjeti, ukoliko joj kupi mobilne uređaje”. On je na “na prodajnom mjestu teleoperatera A1 na Korzu te na Gradskoj tržnici sklopio dva pretplatnička ugovora na 24 mjeseca te preuzeo mobilne uređaje marke Samsung Galaxy A52S i GSM Poco X3 Pro koje joj je predao”, piše nadalje portal, kako stoji u optužnici.

A gospođa nakon toga, piše nadalje u optužnici, nije zasnovala bračnu zajednicu, nije mu vratila mobitele, oštetila ga za oko 1.500 kuna… Time je, stoji u optužnici, počinjeno kazneno djelo prijevare, a za nju se u optužnici traži 12 mjeseci bezuvjetnog zatvora. Jr, gospođa je i ranije pravomoćno osuđivana.

Inače, gospođa (37) je udana i majka 4-oro djece. Tvrdila je cijelo vrijeme da se zove Marija, prešutjela brak…

– Pitao me bi li se udala za njega, a ja sam rekla da može, samo me ne smije prevariti, niti ostaviti. Otišao je sa mnom kući, bio kod mene par dana, nije imao novaca i uzeo je te mobitele i prodao. Spavala sam s njime, nisam ga prevarila, ali sad me sramota svega – branila se gospođa tijekom istrage, piše portal.

Gospođa tvrdi kako je ‘ženik’ mobitele sam prodao, nju ostavio… On pak tvrdi da ih je upoznao zajednički prijatelj kojem je ona susjeda. Kaže i kako je bio kod njezine kuće, ali seksa nije bilo, da ju je samo, dodaje, podragao po nozi.

– Tada su u kući njen sin i ona navalili da im kupim u gradu mobitele. Odvezli smo se natrag u grad i to sam učinio – ispričao je ‘Stipe’ženik’, kazavši i kako je poslije tražila još 2.000 kuna za stanarinu, koji dan poslije, a da se u međuvremeni nisu vidjeli.

– Odlučio sam je prijaviti policiji jer me je prevarila. Prijatelj me nagovarao da povučem tužbu na policiji, a isto me tražila ona te mi obećala da će ipak doći kod mene živjeti jer je sin otišao u Njemačku. Ali, ja više nisam želio imati posla s njom – zaključio je Stipe.

Optužnica je, piše portal, nepravomoćna.

Foto: Pixabay (ilustracija)