2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pijan (66) vozio iza gospođe (30)! Nije držao razmak! Udario ju odostraga i pobjegao!

1 min read
- Policijski službenici su 66-godišnjaka zadržali u policiji na otriježnjenju, te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - zaključuju.

– U Novoj Gradiški, jučer (18. siječnja), u 12.40 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom nakon koje se vozač, koji je istu prouzrokovao udaljio s mjesta događaja ne razmijenivši podatke o sebi i vozilu sa oštećenom 30-godišnjakinjom, no policijski službenici su ga ubrzo pronašli – javlja policija i nastavlja…

– Utvrđeno je da se radi o 66-godišnjaku, koji je upravljao osobnim automobilom (s 2,36 promila alkohola u organizmu), te nije držao potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila, pa je prednjim dijelom automobila udario u stražnju stranu osobnog automobila kojim je upravljala 30-godišnjakinja, a nakon prometne nesreće sa istom nije popunio i potpisao europsko izvješće.

– Policijski službenici su 66-godišnjaka zadržali u policiji na otriježnjenju, te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)