2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Udarao po šanku, nasrtao na goste, isukao iz džepa škare i mahao prema gostima!

1 min read
- Izvršenim alkotestiranjem očitana je koncentracija alkohola u organizmu od 1,69 promila, od istog su oduzete metalne škare, te su također pronađene i oduzete tablete koje su na popisu droga, za koje nema liječničku dokumentaciju.  

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje su jučer, 19. siječnja oko 23 sata dobili dojavu da je u jednom ugostiteljskom objektu na užem području grada Slavonskog Broda došlo do narušavanja javnog reda i mira – javil je policija, nastavljajući…

– Policijski službenici su utvrdili da je 37-godišnjak narušavao javni red i mir u kafiću tako što je udarao rukama po šanku, te je nasrtao na goste lokala, da bih potom iz džepa izvadio škare s kojima je mahao prema prisutnim gostima i zaštitaru.

– Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, 37-godišnjak je odbio dati osobnu iskaznicu na zahtjev policijskih službenika, te je iste vrijeđao i omalovažavao pogrdnim riječima, nakon čega je priveden u prostorije policije.

– Izvršenim alkotestiranjem očitana je koncentracija alkohola u organizmu od 1,69 promila, od istog su oduzete metalne škare, te su također pronađene i oduzete tablete koje su na popisu droga, za koje nema liječničku dokumentaciju.  

– Policijski službenici protiv 37-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o osobnoj iskaznici – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)