4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Večeras! Pacijentica nožem izbola psihijatricu! Napad je trajao oko pola sata!

1 min read
- ...izgubila je puno krvi budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata - rekla je portalu dr. Sandra Frljević.   

Oko 17 sati danas, pacijentica u dobi od 37 godina, izbola je nožem tamošnju poznatu psihijatricu, u njeinoj privatnoj ordinaciji u Virovitici.

Portal icv.hr neslužbeno doznaje kako je psihijatrica izvan životne opasnosti, kako joj se pruža pomoć u tamošnjoj bolnici, a pacijentica i napadačica je uhićena.

Za portal je dr. Sandra Frljević, OHBP-a OŽB Virovitica, kazala kako je psihijatrica, dr. Elvira Koić, primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu.

– …izgubila je puno krvi budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata – rekla je portalu dr. Sandra Frljević.   

– U subotu 28. siječnja, oko 17:15 sati u Virovitici došlo je do napada nožem od strane 37-godišnjakinje koja je nanijela ozljede 58-godišnjakinji. Vezano za navedeno, policijski službenici su uz uporabu sredstava prisile uhitili 37-godišnjakinju te je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja – izvijestila je PU VPŽ.

Foto: Pixabay (ilustracija)