29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško ozlijeđen radnik na prikupljanju otpada! Udarac kombija u vozilo odbacio ga u presu za otpad!?

1 min read
Iako se nigdje eksplicitno ne navodi, drugi djelatnik, koji je bio na stražnjem dijelu vozila za odvoz otpada, prošao je bez ozljeda.

Zbog neprilagođene brzine kretanja, 28-godišnjak za upravljačem kombija udario je vozilo za odvoz smeća, komunalnog otpada, a gdje su na stražnjem dijelu, gdje obično i stoje djelatnici za vrijeme prikupljanja otpada, stajala dvojica djelatnika, od kojih je jedan, ’70. godište, teško ozlijeđen, potvrdila nam je Policijska službenica za odnose s javnošću PU OBŽ Kristina Vukojević Rac.

Naime, prometna nesreća dogodila se jučer (30.1.’23.) u 7:40 sati izjutra, na prometnici u Kneževim Vinogradima. Ozlijeđen je i 28-godišnji vozač kombija, ali lakše. Također, iz policije potvrđuju da su oba vozača bila alkotestirana, a ‘Dräger’ je pokazao ‘nulu’ u oba slučaja. Očevid su na mjestu događaja obavili policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir. Nadalje, službena je i informacija kako vozač kombija nije imao vezan sigurnosni pojas.

Iako se nigdje eksplicitno ne navodi, drugi djelatnik, koji je bio na stražnjem dijelu vozila za odvoz otpada, prošao je bez ozljeda.

Neslužbeno doznajemo, teško ozlijeđeni djelatnik komunalnog poduzeća od siline udara prvo je bio odbačen na vjetrobransko staklo kombija, a potom u presu za odlaganje otpada.

Foto: Pixabay (ilustracija)