20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zavod prodaje garsonjeru u Osijeku veličine cca. 14 ‘kvadrata’! Cijena? Prava sitnica?

1 min read
Ponude se primaju do 9. veljače, a pregled nekretnine bit će omogućen 2. i 3. veljače '23. u vremenu od 10 do 15 sati, uz prethodni dogovor i najavu.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije prodaje garsonjeru od 14-ak ‘kvadrata’. Pa ipak, nije to izuzetna, ali ni loša prilika.

Jer, početna cijena za 14,14 ‘kvadrata’ iznosi 16.330 eura, što će reći kako četvorni metar stoji 1.154,88 eura. Kako se male nekretnine prodaju, narod će reći, ‘na komad’, a ne ‘na kvadrat’, cijena je možda prilično ‘fair’.

Za garsonjeru u natječaju stoji kako je u vlasništvu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, kako se nalazi na II katu, ukupne je površine 14,14 četvornih metara, a nalazi se u višestambenoj zgradi u Osijeku, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, na broju 7. Energetski certifikat kaže kako je riječ o razredu B i C. A početna cijena, rekosmo, iznosi 16.330,00 eura.

– Javni natječaj se provodi prikupljanjem pisanih ponuda po načelu „viđeno-kupljeno“ čime se isključuju svi naknadni prigovori kupca glede eventualnih nedostataka na nekretnini… – stoji, među ostalim, u natječaju, koji kaže i kako u kupovini, odnosno natjecanju, mogu sudjelovati i pravne i fizičke osobe…

Ponude se primaju do 9. veljače, a pregled nekretnine, garosnjere, bit će omogućen 2. i 3. veljače ’23. u vremenu od 10 do 15 sati, uz prethodni dogovor i najavu.

Uostalom, sve kondicije natječaja mogu se naći OVDJE.

Foto: Google Street View (screenshot)

Facebook Comments