5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Uhvaćen još jedan slavonski ‘farmaceut’ s pripravcima za potenciju!

2 min read
- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je unazad godinu dana putem različitih web shopova i društvenih mreža prodavao i diljem Hrvatske dostavljao zabranjene medicinske proizvode i preparate za potenciju.

Poslije jedne gospođe iz Slavonije ulovljene prije nekoliko dana, koja se bavila istim ‘biznisom’ i skupila oko 4.500 narudžbi, ‘pao’ je i jedan Slavonac koji je putem ‘web shopova’ i društvenih mreža prodavao preparate za potenciju. Imao je ‘tek’ preko 100 narudžbi.

– Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“ – javljaju iz policije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je unazad godinu dana putem različitih web shopova i društvenih mreža prodavao i diljem Hrvatske dostavljao zabranjene medicinske proizvode i preparate za potenciju.

– U navedenom razdoblju izvršio je preko 100 narudžbi pri čemu je stekao protupravnu imovinsku korist u iznosu od gotovo 7.800 eura.

– U sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su obavili pretrage doma i drugih prostorija, kao i motornih vozila koje koristi 47-godišnjak. Tom prilikom pronašli su i oduzeli razne medicinske proizvode i preparate za potenciju i novac.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu dostavit ćemo kaznenu prijavu za kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“ – zaključuje policija.

Podsjećamo…

– Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo nedozvoljena trgovina – javila je policija 23. siječnja ove godine, dodajući…

– Naime, osumnjičena je u periodu od 1. siječnja 2020. pa do 4. kolovoza 2022. godine putem raznih ‘web shopova’ i društvenih mreža nudila na prodaju ilegalne lijekove za potenciju za žene i muškarce.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U navedenom periodu izvršila je preko 4.500 narudžbi pri čemu si je pribavila protupravnu materijalnu korist u iznosu od preko 200 tisuća eura.

– U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija, kao i osobnih vozila koje koristi 41-godišnjakinja, kojom prilikom je pronađena određena količina lijekova, gelova i tableta za potenciju, koji su oduzeti uz potvrdu o oduzimanju predmeta.

– Policijski službenici protiv osumnjičene podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela “nedozvoljena trgovina“ – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)