19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonka ‘umetnula’ svoju fotografiju u tuđu osobnu iskaznicu i krenula u registraciju i kupovinu…

1 min read
- Policijski službenici protiv 23-godišnjakinje dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave - zaključuje se.

– Postupajući po kaznenoj prijavi trgovačkog društva sa sjedištem u Zagrebu, a u sklopu kriminalističkog istraživanja nad 23-godišnjakinjom, policijski službenici Službe kriminalističke policije su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave – javlja policija PU BPŽ i pojašnjava o čemu je riječ…

– Utvrđeno je da je osumnjičena izradila osobnu iskaznicu na ime druge osobe u koju je umetnula svoju fotografiju, a koju je pokušala iskoristiti tijekom studenoga 2022. godine s ciljem verificiranja i registracije profila na jednoj aplikaciji plaćanja putem interneta.

– Policijski službenici protiv 23-godišnjakinje dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)