29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zvonku Borbašu nagrada za životno djelo Hrvatskog kickboxing saveza!

1 min read

Osječanin Zvonko Borbaš dobitnik je nagrade za životno djelo Hrvatskog kickboxing saveza, uslijed doprinosa razvoju toga sporta u Hrvatskoj, kao i ostvarenja vrhunskih rezultata, javljeno je iz osječkog kluba HUS, a nakon održane sjednice Skupštine saveza.

– U hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima u organizaciji HKS-a održana je redovna godišnja i izborna sjednica Skupština te proglašenje najuspješnijih boraca i klubova u protekloj godini – javljaju iz kluba, dodajući…

– Predsjednik saveza Tomislav Bilandžić uručio je Zvonku Borbašu nagradu za životno djelo za doprinos razvoju kickboxinga u Republici Hrvatskoj i ostvarenju vrhunskih sportskih rezultata!

– 75-godišnji Zvonko Borbaš, predsjednik i trener centra za borilačke sportove HUS Osijek, jedan je od začetnika borilačkih sportova u našim krajevima kada je 1965. godine počeo sa karate sportom a kasnije i bio jedan od osnivača kickboxing i muaythai sporta u Hrvatskoj. Dugogodišnji je licencirani trener u karateu, kickboxingu, tajlandskom boksu i savateu, te dobitnik nagrade za životno djelo uzor sportaš “Matija Ljubek”.

Foto: HUS (screenshot)

Facebook Comments