19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Teška prometna nesreća! Dvije osobe ozlijeđene! Vatrogasci izvlačili prikliještenu osobu!

1 min read
Sudjelovala su dva osobna vozila, dvije su osobe ozlijeđene, ali okolnosti i uzrok prometne nesreće bit će poznati nakon očevida.

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske javio je jutros malo iza 6 sati kako je došlo do prometne nesreće Osječkoj ulici u Požegi. Sudjelovala su dva osobna vozila, dvije su osobe ozlijeđene, ali okolnosti i uzrok prometne nesreće bit će poznati nakon očevida.

O prometnoj nesreći izvijestili su i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požege, kazavši kako su na intervenciju jurili malo nakon gašenja jutrošnjeg požara u poduzeću Plamen. Na intervenciji na prometnoj nesreći morali su škarama rezati lim i izvlačiti prikliještenu osobu, kazuju.

– Jutros u 05:10 sati dobivamo dojavu o požaru u tvornici Plamen d.o.o. Na intervenciju izlazi navalno vozilo Požega 1 s 3 vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da se radi o požaru električnih vodova od 10kW te razvodnih ormara. Požar je potpuno ugašen u 08:10 sati – napisali su na Facebooku i dodali odmah…

– Za vrijeme trajanja požarne intervencije dobivamo dojavu o prometnoj nesreći s priklještenim osobama, Na intervenciju izlazi navalno vozilo Požega 7 s 3 vatrogasca. Dolaskom na mjesto oslobađaju prikliještenu osobu te skupljaju gorivo koje je curilo iz jednog od vozila. Završetak intervencije u 07:55 sati, napisali su.

Više informacija nakon očevida.

Foto: JVP Požega, facebook (screenshot)