29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pojačane mjere policije u Osijeku i Slavoniji! Najžešće u subotu od 23 do 5 sati u nedjelju!

1 min read
- Ciljana akcija nadzora alkoholiziranosti kod sudionika u prometu provodit će se u noći sa subote na nedjelju 25./26. veljače 2023 - zaključuje policija.

– Na području PU osječko-baranjske 25. na 26. veljače u vremenu od 23 do 5 sati, provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača kao i drugih prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća – najavili su iz PU OBŽ.

A isto javljaju i iz susjedne županije…

– Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

– Ciljana akcija nadzora alkoholiziranosti kod sudionika u prometu provodit će se u noći sa subote na nedjelju 25./26. veljače 2023 – zaključuje policija.