29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ni manje ni više, posjekao šumu! Tuđu, naravno! Oko 400 ‘metara drva’?

1 min read
S obzirom na cijenu 'metra drva' od oko 60-ak eura za bukvu, nek' je za ove potrebe teksta cijena 50 eura, kada se uzme ukupna šteta od 20.000 eura, sve su prilike da je lopov posjekao oko 400 'metara drva'.

Trebalo mu je oko dva mjeseca. Nije žurio. Ili jest!? Ali, od Nove godine pa do prije 5 dana, 60-godišnjak je posjekao cijelu šumu, tuđu naravno, javlja policija iz Osijeka.

S obzirom na cijenu ‘metra drva’ od oko 60-ak eura za bukvu, nek’ je za ove potrebe teksta cijena 50 eura, kada se uzme ukupna šteta od 20.000 eura, sve su prilike da je lopov posjekao oko 400 ‘metara drva’.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo otkriven je 60-godišnjak koji je od 1. siječnja do 24. veljače na nekoliko šumskih predjela na području Đakova posjekao šumu – javila je danas Policijska uprava osječko-baranjska, dodajući…

– Oštećenoj 53-godišnjoj vlasnici nastala je materijalna šteta od oko 20.000 eura.

– Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće za kazneno djelo „Krađa“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)