21. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Užas u Slavoniji: Mladić (22) gušenjem pokušao ubiti 54-godišnjakinju! Ona ga napala kuhinjskim nožem…

1 min read
- Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 22-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku - zaključuje se.

Neslužbeno, riječ o majci i sinu. Sin i majka su bili pod utjecajem alkohola. On 2,13 promila, ona 0,86. I sin i majka su sada u bolnici.

– Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja općine Kaptol kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo u pokušaju“ i nad 54-godišnjom hrvatskom državljankom također s područja općine Kaptol koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda u pokušaju“ – javlja jutros policija iz Požege i dodaje…

– Naime, dana 4. ožujka 2023. oko 23.30 sati na području općine Kaptol u obiteljskoj kući i dvorištu, 22-godišnjak je  verbalno i tjelesno napao 54-godišnjakinju nakon čega ju je pokušao usmrtiti gušenjem u čemu ga je spriječio 63-godišnjak.

– Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 54-godišnjakinja u navedenom događaju uporabom drvene palice i kuhinjskih noževa tjelesno napala 22-godišnjaka u namjeri da ga ozlijedi i vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

– Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 22-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)