4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Frajle najavile koncert u Osijeku i prognozirale odličan plasman Mame ŠČ na Eurosongu!

1 min read
- Našim predstavnicima na Euroviziji, Letu 3 i Mami ŠČ, Frajle su prognozirale odličan plasman te najavile i svoj mogući dolazak na njihov nadolazeći koncert u Osijeku.

The Frajle u Osijeku! U organizaciji agencije Koncert u “Trici”, kultnom osječkom kafiću, jučer je održana konferencija za novinstvo popularnih Frajli. Najavljeni su koncerti 18. ožujka u Osijeku u dvorani Zrinjevac i 22. travnja u Slavonskom Brodu u dvorani Brod, javlja Agencija Koncert.

– Na upite novinara o predstojećim koncertima, novim pjesmama, pratećem bendu koji čine mahom Osječani, sudjelovanju u natjecanju za izbor pjesme za nastup na Eurosongu, Nataša, Jelena i Nevena, uz svoj prepoznatljiv šarm i osmijeh, odgovarale su gotovo sat vremena, a na kraju i zapjevale – stoji u priopćenju Agencije, u kojem se nastavlja…

– Našim predstavnicima na Euroviziji, Letu 3 i Mami ŠČ, Frajle su prognozirale odličan plasman te najavile i svoj mogući dolazak na njihov nadolazeći koncert u Osijeku.

– Za kraj, ove predivne dame pozvale su sve Slavonce da se dobro zabave i zapjevaju s njima na koncertima u Osijeku i Slavonskom Brodu.

– Sve informacije o najavljenim koncertima možete potražiti na strani i društvenim mrežama agencije Koncert (www.koncert.hr) – zaključuje se.

Foto: Agencija Koncert (screenshot)