19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Malo je ovakvih ‘šampiona’: Slavonac udario u sve! Od autobusne stanice, stupa, ograde…, do znaka!

1 min read
- Također je od istoga privremeno oduzet osobni automobil.

– U Slavonskom Brodu, na kolniku Vinogradske ceste, dana 12. ožujka, u 11.20 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, u kojoj je sudjelovao alkoholizirani vozač – javlja policija i tada kreće niz, ‘krešendo’…

– Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 46-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom (za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta), zbog ne držanja strane kretanja, automobilom prešao na travnatu površinu, nogostup i biciklističku stazu, udarivši u kućicu stajališta autobusa i metalni stup ulaznih vrata u dvorište obiteljske kuće, te betonsko-metalnu ogradu ispred druge obiteljske kuće.
Potom je u daljnjem kretanju automobilom udario i srušio prometni znak „pješačka i biciklistička staza“ s natpisom ulice.

– U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Vozač je alko-testiran, kojom prilikom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,71 promila, te je zadržan u policiji na otriježnjenju.

– Također je od istoga privremeno oduzet osobni automobil.

– Policijski službenici protiv 46-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brod zbog počinjenih prometnih prekršaja – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)