30. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Oduzete’ dozvole mladić u 3 ujutro BMW-om vozio ulicom gdje je zabranjen promet!

1 min read
- Vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 1.380,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca - zaključuje policija.

Nekima nikad’ dosta, reklo bi se. Dozvola mu je ‘oduzeta’, a on je svejedno sjeo za volan BMW-a i k tome još vozio ulicom u kojoj je zabranjen promet u oba smjera…

– Najveća novčana kazna predviđena je za prekršaj koji se dogodio u subotu 11. ožujka 2023. oko 3.35 sati u Požegi u Ulici Stjepana Radića… – javlja jutros požeška policija o svom ‘rekorderu vikenda’ i nastavlja…

– …gdje su policijski službenici prilikom nadzora prometa zaustavili 22-godišnjeg vozača koji je za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka.

– Također je utvrđeno da je krećući se ulicom Kamenita vrata u smjeru raskrižja ulica Stjepana Radića, Republike Hrvatske i dr. Franje Tuđmana prošao pored vidno postavljenog prometnog znaka „Zabrana prometa u oba smjera“.

– Vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 1.380,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)