28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Unikom počeo sa zamjenom pijeska u dječjim pješčanicima u Osijeku!

1 min read
- Zamjena pijeska u pješčanicima na dječjim igralištima u punom je jeku! - napisali su iz Unikoma na Facebooku, dodajući...

Svjedočili smo prije nekoliko dana fotografijama jedne naše čitateljice, koje svjedoče o neodgovornim vlasnicima pasa, čiji ljubimci obavljaju nuždu u dječji pješčanik, kao i u njegovoj blizini, na dječjem igralištu, pokraj tobogana, uslijed čega su ovakve fotografije i objave osječkog komunalnog poduzeća vrijedne suhog zlata. Naime, Unikom je počeo sa zamjenom pijeska.

Čine to svake godine, a posebno je dobro to osvjedočiti s obzirom na prethodno napisano, kao i još jednom apelirati na vlasnike pasa da ne dopuštaju nuždu ljubimcima na mjestu gdje se igraju djeca, kao i da na bilo kojem drugom mjestu izmet pokupe.

– Zamjena pijeska u pješčanicima na dječjim igralištima u punom je jeku! – napisali su iz Unikoma na Facebooku, dodajući…

– Čisti pijesak tijekom jutra dovežen je i na igralište na Vijencu Paje Kolarića, a naši djelatnici vrlo brzo su ga raširili i pripremili za dječju igru – zaključili su.

Slijede i ostala igrališta uskoro.

Foto: Facebook, Unikom (screenshot)