29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječka policija u najam daje prostor za fotografiranje! Cijena ‘sitnica’, posao ‘zagarantiran’!?

2 min read
- Pregled poslovnog prostora se može izvršiti dana 17. ožujka 2023. godine u vremenu od 09,00-11,00 sati - nastavlja se u natječaju...

Cijena mjesečnog najma može se doimati ozbiljnim zalogajem za svega 6 ‘kvadrata’, ali djelatnost fotografiranja u zgradi policije, gdje se primaju zahtjevi i izdaju dokumenti, morate priznati, prilično je izvjesno da će biti uspješna.

Razumije se, ne postoji nikakva obveza da se ‘slikate’ upravo ondje, jako puno građana fotografiranje za dokumente obavlja drugdje, no kada je ‘frka’ i brzo trebate portret sebe, rješenje je upravo ovih 6 ‘kvadrata’.

Policijska uprava osječko-baranjska jutros je oglasila natječaj za prikupljanje ponuda za davanje u zakup dijela poslovnog prostora u njihovom sjedištu, kod Željezničkog kolodvora u Osijeku.

– …radi obavljanja poslova fotografiranja tijekom uredovnog radnog vremena zakupodavca u sjedištu PU, Osijek, Trg Lavoslava Ružičke 1, površine 6m2. Prostor se nalazi na ulazu u zgradu sa zapadne strane, a energetski razred zgrade je E… – stoji, među ostalim, u objavljenom natječaju.

Prostor se, dodaju, daje u zakup na određeno vrijeme, s rokom od 3 godine, a cijena je, ‘opa’, 1.300,00 eura. Uvećava se za PDV, a kako navode jasno i glasno u natječaju, postoji i obveza plaćanja režijskih troškova u paušalnom iznosu od 70,00 eura mjesečno.

– Ugovor o zakupu poslovnog prostora sa sadašnjim zakupnikom istječe s danom 30. travnja 2023. godine. Pravo na podnošenje ponude imaju sve pravne i fizičke osobe koje imaju registrirani obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost. Najpovoljnija ponuda je ponuda koja uz ispunjene uvjete natječaja sadrži i najviši ponuđeni iznos mjesečne zakupnine… – stoji nadalje u objavljenom natječaju iz PU OBŽ za prostor u vlasništvu Republike Hrvatske.

Što sve mora sadržavati ponuda, tko se može natjecati, kakvi su uvjeti, kondicije…, sve je objavljeno na mrežnim stranicama PU OBŽ. Reći ćemo vam da je jedna od stavki svakako preslika osobne iskaznice. Ako nemate, morate se ‘slikati’ 😉

– Pregled poslovnog prostora se može izvršiti dana 17. ožujka 2023. godine u vremenu od 09,00-11,00 sati – nastavlja se u natječaju i dodaje…

– Ponude će se otvarati dana 27. ožujka 2023. godine u 11,00 sati u sjedištu Policijske uprave, Osijek, Trg Lavoslava Ružičke 1., a ponudu je potrebito dostaviti do zaključno 23. ožujka 2023. godine do 12,00 sati…

Sve kondicije natječaja moguće je pronaći na mrežnim stranicama Policijske uprave osječko-baranjske, OVDJE.

Foto: PU OBŽ (screenshot) & Pixabay (ilustracija)