29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Žena i dva muškarca iz Zagreba došli u slavonski grad krasti! Uhićeni sa 79 različitih artikala…

2 min read
- U sklopu kriminalističkog istraživanja od istih je oduzeto 79 raznih prodajnih artikala (vrijednosti oko 3000 eura), koji su vraćeni odgovornim osobama oštećenih trgovina.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad tri osobe u dobi od 34, 35 i 40 (sa područja Zagreba), policijski službenici su potvrdili sumnju u počinjenje 4 kaznena djela krađe, te 2 prekršaja na području Slavonskog Broda – javlja danas policija i dodaje…

– Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni, dana 19. siječnja, iznajmili osobni automobil kojim su došli u Slavonski Brod. Potom su ulazili u trgovine iz kojih su otuđivali razne prehrambene, kozmetičke i druge prodajne artikle, koje su skrivali u odjeći, prolazili pored blagajne ne plativši iste.

– Uočio ih je zaštitar i pozvao policiju.

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, uhitili su istoga dana 35-godišnjaka i 34-godišnjakinju u Slavonskom Brodu, dok su policijski službenici IV Policijske postaje Zagreb (3. ožujka) uhitili 40-godišnjaka u Zagrebu.

– U sklopu kriminalističkog istraživanja od istih je oduzeto 79 raznih prodajnih artikala (vrijednosti oko 3000 eura), koji su vraćeni odgovornim osobama oštećenih trgovina.

– Policijski službenici su protiv troje osumnjičenih podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

– Protiv 34-godišnjakinje je podnesena prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojne droge, jer je kod sebe imala nekoliko tableta koje se nalaze na popisu droga, a za koje nije imala liječničku dokumentaciju.

– Također kod sebe nije imala osobnu iskaznicu, te je prekršajno prijavljena zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici – zaključuje policija u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)