28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poziv za ovogodišnja Šarana jaja bojama grada ’23. U Osijeku jedinstvena manifestacija u Hrvatskoj!

1 min read
- Zainteresirani izlagači trebaju se javiti na službeni e-mail Turističke zajednice grada Osijeka: tzosijek@tzosijek.hr najkasnije do petka 31.03.2023. godine.

– Grad Osijek i Turistička zajednica grada Osijeka pozivaju sve zainteresirane udruge nacionalnih manjina grada Osijeka te Slavonije i Baranje kao i čuvare tradicije da na Veliku subotu, 8. travnja 2023., predstave svoju tradicijsku gastronomiju i uskrsne običaje na Trgu Slobode od 9 do 13 sati – poziva Grad Osijek i nastavlja…

– Ova hvale vrijedna manifestacija uistinu je jedinstvena u Hrvatskoj, te će tradicionalno i ove godine uveseliti naše sugrađanke i sugrađane, kao i drage goste, koji će uživati u bogatstvu i raznolikosti korizmenih i uskrsnih običaja našeg kraja.

– Najljepši prikaz na štandu kao i najljepše ukrašena pisanica bit će prigodno nagrađeni, a ukoliko želite da rad Vaše udruge bude popraćen prigodnim nastupom pjevačkih i/ili plesnih sekcija udruga, u prijavi je potrebno navesti skladbu i dužinu trajanja nastupa.

– Zainteresirani izlagači trebaju se javiti na službeni e-mail Turističke zajednice grada Osijeka: tzosijek@tzosijek.hr najkasnije do petka 31.03.2023. godine.

– Za više informacija, možete se javiti na službeni tel. broj TZ grada Osijeka: 031 203 755 – zaključuje se u pozivu.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

FOTOGRAFIJA IZ ’22.