28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova regulacija prometa u Županijskoj ulici! Evo kako će to izgledati u Osijeku od ponedjeljka…

1 min read
- Ovom izmjenom regulacije prometa produžuje se zona zahvata radova na dio Županijske ulice od Ružine ulice do kružnog toka „Đakovština“.

– Od ponedjeljka, 20. ožujka 2023., u sklopu produženja zona zahvata radova na projektu Modernizacije tramvajske pruge i tramvajskih stajališta u Županijskoj ulici, započet će radovi na izmjeni regulacije prometa – javlja Grad Osijek i dodaje…

– Predviđeno je da, ukoliko vremenski uvjeti budu povoljni, nova regulacija prometa bude uspostavljena do kraja dana.

– Za vrijeme izvođenja radova na izmjeni regulacije prometa, promet će se odvijati uz postavljenu radnu signalizaciju i, prema potrebi, fizičku regulaciju prometa.

– Ovom izmjenom regulacije prometa produžuje se zona zahvata radova na dio Županijske ulice od Ružine ulice do kružnog toka „Đakovština“.

– Slijedom toga bit će obustavljen promet na zapadnoj kolničkoj traci Županijske ulice na dionici od Ružine ulice do kružnog toka „Đakovština“ te će se omogućiti prebacivanje prometnog toka na istočni kolnički trak.

– Ostale zabrane i ograničenja zadržavaju se sukladno postojećoj privremenoj regulaciji prometa u zoni radova – zaključuje se u obavijesti.

A kako to izgleda, možete vidjeti na priloženim ilustracija…

Foto: Grad Osijek (arhiva, ilustracija) & Grad Osijek (screenshot)


Situacija-2.8.2-i-2.6.