4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Užas u Slavoniji! Traktor se pomaknuo i prešao mu preko cijelog tijela!

1 min read
- Muškarac koji prebiva na području općine Drenovci je s radnim strojem priključenim na traktor cijepao drva, kojom prilikom se traktor pomaknuo i prešao mu preko tijela.

Teška se nesreća dogodila jučer u slavonskom mjestu. Dok je čovjek cjepao drva pomoću stroja priključenog na traktor, isti se pomaknuo. Kako, zacijelo, nije bilo prostora ni vremena za bijeg, traktor je pršao preko tijela nesretnog Slavonca.

– Jučer, 21. ožujka 2023. godine oko 13,30 sati, u Đurićima  se dogodio nesretni slučaj – javlja jutros Policijska uprava vukovrsko-srijemska i nastavlja…

– Muškarac koji prebiva na području općine Drenovci je s radnim strojem priključenim na traktor cijepao drva, kojom prilikom se traktor pomaknuo i prešao mu preko tijela.

– Odmah je prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci gdje mu je ukazana liječnička pomoć, pri čemu mu je konstatirano da je teže tjelesno ozlijeđen.

– Policija je provela očevid te će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – zaključuje se u policijskom priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)