1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pranjićeva ‘oproštajka’ jača za još jedno ime! Javljaju iz Orahovice: Dolazi i Enis Bešlagić!

2 min read
Na stadionu Papuka 24. lipnja u 18 sati igra se Pranjićeva 'oproštajka', a sav prihod od utakmice namijenjen je pomoći u liječenju jednog mladog Orahovčanina, desetogodišnjeg Petra Špeha.

Iako je već godinama trener, sada u tuzlanskoj Slobodi, Danijel Pranjić, bivši igrač Osijeka, Dinama, Heernveena, Bayerna…, odlučio se od igrače karijere oprostiti utakmicom humanitarng karaktera u svojoj Orahovici, a kako vrijeme odmiče i 24. lipnja postaje sve bliže, sve je duža niska imena koja će biti dijelom ovog nogometnog i humanitarnog spektala.

Na stadionu Papuka 24. lipnja u 18 sati igra se Pranjićeva ‘oproštajka’, a sav prihod od utakmice namijenjen je pomoći u liječenju jednog mladog Orahovčanina, desetogodišnjeg Petra Špeha.

Poslije niza velikih nogometnih imena, dolazak u Orahovicu potvrdio je i megapopularni glumac Enis Bešlagić, javlja portal 33515.net.

– Mi smo veliki prijatelji i baš zato želim da dođe u Orahovicu. Enis je veliki glumac, umjetnik i veliki ljubitelj sporta, posebice nogometa. On je pravi zabavljač, voli društvo, ljude i zabavu, a zna i nogomet. Bit će mi osobita čast što će i Enis biti uz mene u mom posljednjem igračkom nastupu – rekao je Danijel Pranjić, piše portal 33515.net, navodeći i izjavu Enisa Bešlagića… 

– Prvo, drago mi je što me Danijel uopće pozvao u Orahovicu na mjesto s kojega je otišao u nogometni svijet. Ipak, u ovoj cijeloj priči najbitnija je ta humanitarna crta, jer mali Petar zavrjeđuje bolji i kvalitetniji život. Veselim se što ću podijeliti svlačionicu s takvim nogometnim veličinama… – kazao je.

Sukladno dosadašnjim potvrdama dolaska, u Orahovicu stižu – Ivan Bošnjak, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, orahovački dvojac Bojan Živković i Igor Babić, Ivan Rakitić, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić, Hrvoje Vejić, Eduardo Alves da Silva, Niko Kranjčar, Enis Bešlagić…

Foto: Pixabay (ilustracija)