5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Večer društvenih igara u Osijeku: ‘Na meniju’ su Monopoly, Risk, Pictionary, Harry Potter, Game of Thrones…

1 min read
- Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u igranju neke od brojnih igara kao što su Catan, Dixit, Ticket to Ride, Calico, 7 Wonders, Harry Potter Cluedo, Game of Thrones Monopoly i Risk te Pictionary... - javljaju iz GISKO-a.

Još je jedna večer društvenih igara u Osijeku pred nama. Poslije niza uspješnih večeri, GISKO organiziran novu, dan pred vikend…

– American Corner Osijek i Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek organiziraju Dan društvenih igara – javljaju iz GISKO-a i nastavljaju…

– Radionica će se održati u petak, 31. ožujka 2023. godine u vremenu od 17.00 do 19.00 sati u prostorima American Cornera Osijek.

– Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u igranju neke od brojnih igara kao što su Catan, Dixit, Ticket to Ride, Calico, 7 Wonders, Harry Potter Cluedo, Game of Thrones Monopoly i Risk te Pictionary.

– Cilj je ovih radionica predstaviti dio zbirki American Cornera Osijek i Odjela za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek te kroz igru i druženje potaknuti logičko razmišljanje i timski rad – zaključuje se u najavi.

Foto: Pixabay (ilustracija)