28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

I legendarni Olić na Pranjićevoj ‘oproštajki’ u lipnju! To je odavno već senzacionalna momčad…

2 min read
Inače, prodaja ulaznica je već počela otprije, o čemu smo pisali, a gdje možete kupiti donatorske ulaznice po cijeni od 5 eura možete potražiti na navedenom izvoriku.

Nakon niza igrača iz redova hrvatske nogometne selekcije iz njezinih ponajboljih godina, na oproštajnu utakmicu Danijela Pranjića u Orahovicu stiže i Ivica Olić, javio je organizator natjecanja portal 33515.net, opetovano nižući sve one koji će se pojaviti na posljednjoj igračkoj utakmici nekadašnjeg igrača Osijeka, Dinama, Heernveena, Bayerna…, danas već neko vrijeme nogometnog trenera.

Riječ je, naime, o humanitarnoj utakmici koja će se u Orahovici odigrati 24. lipnja u 18 sati na stadionu NK Papuka, a za pomoć u liječenju tamošnjeg dječaka.

– Najljepše trenutke svoje karijere proveo sam uz Olu. Sjećam se svakog trenutka, od prvog zajedničkog treninga u Bayernu, finala Lige prvaka do reprezentacije. Mogu samo reći da mi je bila privilegija biti uz njega u svlačionici. Olić je iza sebe ostavio veliko bogatstvo i zaista sam ponosan što ćemo se vidjeti u Orahovici. Hvala Ola – rekao je za portal 33515.net Danijel Pranjić, a Olić nastavio…

– Prvo, hvala Pranji što me pozvao i što ćemo se podružiti u Orahovici. Vidim slaže se vrhunska momčad i to me strašno veseli. Pranja je odličan momak i imao je super uspješnu karijeru, velik je humanitarac što potvrđuje i ova utakmica. Malom Petru i njegovim roditeljima treba pomoć i zato pozivam Orahovicu i Slavoniju da pribave donatorske ulaznice na vrijeme. Strašno se veselim što ću i ja biti dio ove lijepe priče. Vidimo se – rekao je Olić. 

Dakle, dolaze…

Ivan Rakitić, Niko Kranjčar, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, orahovačka petorka Bojan Živković, Igor Babić, Vladimir Grabovac, Stjepan Egert i Luka Liović, Ivan Bošnjak, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić, Hrvoje Vejić, Eduardo Alves da Silva, Enis Bešlagić, Vedran Runje, Gonzalo Garcia, Ivica Olić…

Inače, prodaja ulaznica je već počela otprije, o čemu smo pisali, a gdje možete kupiti donatorske ulaznice po cijeni od 5 eura možete potražiti na navedenom izvoriku.

Foto: Pixabay (ilustracija)