28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U šest gradova u OBŽ kampanja – Postani policajac/policajka! Danas u Belom, u Osijeku na kraju…

1 min read
S obzirom da je u tijeku spomenuta kampanja, da je otprije krenula i 'online', na poveznici su dostupni svi potrebni podatci za prijavu na natječaj policije ukoliko želite postati njihov pripadnik.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Policijska uprava osječko-baranjska predstavit će kampanju Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije Prvi hrvatski redarstvenik, odnosno projekt i kampanju Postani policajac/policajka. Iz PU OBŽ najavljuju predstavljanje u 6 gradova u županiji, a već danas su od 10 sati u Belom Manastiru.

1.     28.4. Beli Manastir, prostor korza na sjevernom dijelu Trga slobode

2.     3.5.   Našice, Trg dr. F. Tuđmana

3.     9.5.   Donji Miholjac, ispred Srednje škole Donji Miholjac

4.     12.5. Đakovo, Trg J.J.Strossmayera

5.     16.5. Valpovo, Trg kralja Tomislava

6.     19.5. Osijek, Trg svetog Trojstva

– Dane otvorenih vrata Policijska uprava osječko-baranjska provest će izlaganjem opreme svih rodova policije na štandovima s početkom u 10 sati u svim gradovima Osječko-baranjske županije… – stoji u najavi iz PU OBŽ.

S obzirom da je u tijeku spomenuta kampanja, da je otprije krenula i ‘online’, na poveznici su dostupni svi potrebni podatci za prijavu na natječaj policije ukoliko želite postati njihov pripadnik.

Natječaj se, naime, nalazi ovdje, pod imenom Natječaj za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)