28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Surov vikend! Pijana gospođa (28) u parkirano vozilo u Ivanovcu! Mladić (23) vozio 179 km/h!

2 min read
- U Ivanovcu se 20. svibnja oko 1,20 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom... - nastavlja policija

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Osječka policija, odnosno policija PU osječko-baranjske, ovaj je vikend sa ceste sklonila 37 pijanih vozača i vozačica, od kojih je 23-oje sjedilo za volanom, 11 vozilo bicikl i troje romobil. Za jednu ‘damu’ bilo je kasno, jer prvo se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u Ivanovcu.

– Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 21. svibnja u 12,12 sati u Petrijevcima, kada je u nadzoru prometa zatečen 52-godišnjak iz Petrijevaca, koji je upravljao biciklom. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,89 promila alkohola u krvi – javila je policija o ‘rekorderu’ vikenda, iako će se u jednoj drugoj rubrici pojaviti još jedan, koji je vozio 179 km/h…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U Ivanovcu se 20. svibnja oko 1,20 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom… – nastavlja policija i niže…

– Naime, dvadesetosmogodišnjakinja iz Paulin Dvora upravljala je osobnim automobilom i uslijed nepropisnog obilaženja udarila je u parkirani automobil.

– Obavljenim alkotestiranjem utvrđena joj je prisutnost alkohola od 1,76 promila alkohola u krvi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.910 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

– Na cesti između Podravske Moslavine i Gezinaca je 21. svibnja oko 12,13 sati, u nadzoru prometa zatečen je 23-godišnjak koji se osobnim automobilom kretao izvan naselja brzinom od 179 kilometara na sat, gdje je brzina ograničena 90 kilometara na sat.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Za počinjeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 660 eura, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec i 3 boda – stoji još, između ostalog, u priopćenju policije.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)