1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija otkriva detalje pogibije: 90-godišnjak probio rampu i stao na sredini pruge…

2 min read

Izvijestili smo jučer kako je oko 9:30 sati u Gunji tragično preminuo 90-godišnjak, na pružnom prijelazu, u automobilu. Prve su informacije govorile kako je prelazio preko pružnog prijelaza za vrijeme dok su polubranici bili spušteni, te kako je na njegov automobil naletio teretni vlak kojim je upravljao 36-godišnjak iz Ivankova.

– Djelatnici hitne medicinske pomoći su na mjestu događaja potvrdili smrt vozača osobnog automobila – izvijestila je policija dan ranije, dodajući kako je očevid u tijeku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

A danas, nakon obavljenog očevida, nova su saznanja…

– Očevidom prometne nesreće na željezničkom cestovnom prijelazu u Gunji, provedenim u suradnji s glavnim istražiteljem željezničkih nesreća i zamjenicom Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je 90-godišnjak osobnim automobilom udario i probio polubranik spušten zbog nailaska vlaka te se zaustavio na sredini pruge, gdje je, unatoč prisilnom kočenju strojovođe, na vozilo naletjela lokomotiva teretnog vlaka, koji prometuje na relaciji Vinkovci-Drenovci-državna granica – izvještava danas policija i nastavlja…

– Od siline udara 90-godišnjak je preminuo na mjestu događaja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nad tijelom preminulog će biti obavljena obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

– Također, strojovođi lokomotive i pomoćniku izuzeti su uzorci radi analize na prisutnost alkohola i opojnih sredstava u organizmu.

– Zbog obavljanja očevida prometne nesreće, Ulica Vladimira Nazora u Gunji je bila zatvorena za sav promet od 9,30 do 15,10 sati – zaključuje policija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

O svim poduzetim radnjama i utvrđenim činjenicama policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: PU VSŽ (screenshot) & Pixabay (ilustracija)


Facebook Comments