4. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Ima koji daju službeni auto, 1.300 neto plaću, regres, božićnicu…

3 min read
Posjetite portal posao.hr. kako biste vidjeli i ostale oglase u ponudi. Sretno!

Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Pro-Monting d.o.o. traži Head Huntera (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Traže se kandidati s vrlo dobrim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i usavršavanja i stimulacije. Možete se prijaviti do 08.06.2023. putem portala.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

Scalable Global Solutions d.d. traži kandidata za poziciju Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 11.06.2023. Traže se samostalni i pouzdani kandidati sa razvijenim analitičkim vještinama. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

ARENA ugostiteljstvo traži kandidate za poziciju Poslužitelj hrane i pića (m/ž). Za ovaj je posao potrebna srednja stručna sprema, ali nije važno radno iskustvo. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 02.06.2023. putem brze prijave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

Collective mind development d.o.o. zapošljava Referenta u računovodstvu (m/ž) u Osijeku. Od kandidata se traži srednja stručna sprema, minimalno 1 godina radnog iskustva, poznavanje engleskog jezika i poznavanje rada u MS Office paketu. Možete se prijaviti do 02.06.2023. putem brze prijave.

ATT & AT d.o.o. traži kandidata za poziciju Inženjer elektrotehnike (m/ž). Traže se kandidati s višom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Mjesto rada je Kneževi Vinogradi, a prijaviti se možete do 31.05.2023. putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Papuk d.o.o.  zapošljava Pomoćnog radnika (m/ž) u silosu i sjemenarstvu. Mjesto rada je Našice. Prijave se zaprimaju do 06.06.2023. Posao uključuje prijem i otpremu robe u silosu i pogonu sjemenarstva, čišćenje prostora silosa i sjemenarstva i ostale pomoćne poslove. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

NOCTURNO j.d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u caffe-u. Mjesto rada je Đakovo, a prijave se zaprimaju do 20.06.2023. Potreban je 1 kandidat sa srednjom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se putem linka.

Posjetite portal posao.hr. kako biste vidjeli i ostale oglase u ponudi. Sretno!