4. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tek položio i već vozi migrante! Ali, ‘uspon karijere’ mu završio u istražnom zatvoru…

1 min read
- Kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom utvrđeno je da je isti iz koristoljublja pokušao prokrijumčariti strane državljane u Italiju.

– Policijski službenici Mobilne jedinice granične policije Istok su u nedjelju 21. svibnja, oko 15:50 sati, na autocesti A3 (kod Slavonskog Broda), zaustavili osobni automobil srpskih registarskih oznaka… – javlja policija i dodaje…

– …kojim je upravljao 18-godišnji državljanin Republike Srbije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Obavljanjem kontrole, u unutrašnjosti automobila su zatečena dva putnika, za koje je utvrđeno da se radi o državljanima Narodne Republike Bangladeš…

– …koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku.

– Kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom utvrđeno je da je isti iz koristoljublja pokušao prokrijumčariti strane državljane u Italiju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv državljanina Republike Srbije podnesena je kaznena prijavu za kazneno djelo Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog prostora, te mu je jučer 22. svibnja, sudac istrage odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. 

– Državljani Narodne Republike Bangladeš su sukladno Zakonu o strancima vraćeni u Bosnu i Hercegovinu – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)