19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvara se SLUK! 300 i više sudionika, 17 predstava, izložbe…

1 min read
...a ove će godine okupiti 300-tinjak sudionika, ponajboljih hrvatskih lutkara koji će izvesti 10 predstava u natjecateljskoj konkurenciji te 7 u popratnom programu.
dječje kazalište

Svečano otvorenje 29. Susreta lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske bit će održano u srijedu, 31. svibnja u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića s početkom u 19:30 sati.

SLUK organiziraju Hrvatski centar UNIMA i Dječje kazalište Branka Mihaljevića u partnerstvu s Akademijom za umjetnost i kulturu pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Ministarstva kulture i medija i sponzora…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

…a ove će godine okupiti 300-tinjak sudionika, ponajboljih hrvatskih lutkara koji će izvesti 10 predstava u natjecateljskoj konkurenciji te 7 u popratnom programu.

Na svečanom će se otvaranju nazočima obratiti ravnatelj Dječjeg kazališta Ivica Lučić, predsjednik Hrvaskog centra UNIMA Adam Skendžić, dekanica Akademije za umjetnost i kulturu Helena Sablić Tomić, izaslanik ministrice Ministarstva kulture i medija i ravnatelj Državnog arhiva Dražen Kušen, dok će festival svečano otvoriti zamjenik osječkog gradonačelnika Dragan Vulin.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz predstave organizirane su i dvije radionice za studente Akademije za umjetnost i kulturu te dvije izložbe.

Pogledajte raspored…