18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Prvo ocrtavanje linija na Pampasu! Za konačnu cjelinu još se čekaju samo vratnice!

1 min read
...prvu službenu utakmicu, ako za potrebe otvaranja Opus Arene ne odigraju kakvu raniju, NK Osijek će igrati protiv Slaven Belupa u 1. kolu nove sezone...

Da se poželimo šaliti, rekli bi kako su – ‘izvučene bijele linije na travi za dolazak farmaceuta’ 🙂 Naime, stadion na Pampasu polako zaokružuje i posljednje elemente prije prvog šuta lopte. A prva utakmica, barem službena, bit će protiv Slavena, u 1. kolu nove sezone.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

‘Palo’ je, dakle, prvo ocrtavanje linija na Pampasu. Objavili su sinoć iz NK Osijek na društvenim mrežama fotografiju izvučenih linija na svom novom stadionu i tek uzgojenom travnjaku. Za konačnu cjelinu nedostaju još samo vratnice, nedostaju golovi, ali i to je stvar formalnosti.

Nadalje, prvu službenu utakmicu, ako za potrebe otvaranja Opus Arene ne odigraju kakvu raniju, NK Osijek će igrati protiv Slaven Belupa u 1. kolu nove sezone, kako je odlučio ždrijeb Prve HNL.

Bit će to 22. srpnja 2023. godine, makar je termin podložan promjeni. Napokon, NK Osijek je jučer objavio sadržaj ždrijeba i prvih 9 kola nove sezone…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

  1. kolo: Osijek – Slaven Belupo
  2. kolo: Rudeš – Osijek
  3. kolo: Osijek – Hajduk
  4. kolo: Istra 1961 – Osijek
  5. kolo: Osijek – Gorica
  6. kolo: Lokomotiva – Osijek
  7. kolo: Osijek – Dinamo
  8. kolo: Rijeka – Osijek
  9. kolo: Osijek – Varaždin

Foto: NK Osijek, Instagram, Facebook (screenshot)