14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Meszaros helikopterom sletio u Osijek! Iz kluba kažu, nije došao zbog transfera, rezultata…

2 min read
...stvari su, uvjeravaju nas u NK Osijek, puno jednostavnije. Nisu po srijedi ni transferi ni klupska politika, ni rezultati, ništa od toga...

Vlasnik NK Osijek Lorinc Meszaros sletio je u Osijek, u zračnu luku Čepin. Sletio je helikopterom malo prije podneva, a obzirom da vlasnik kluba, mađarski poduzetnik ne navraća u Osijek u bilo kakvim okolnostima, čitava se niska pretpostavki stvorila oko njegovog dolaska.

Međutim, stvari su, uvjeravaju nas u NK Osijek, puno jednostavnije. Nisu po srijedi ni transferi ni klupska politika, ni rezultati, ništa od toga…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Vlasnik kluba stigao je, doznajemo, u razgled stadiona na Pampasu, novog zdanja – Opus Arene. Obišao je dovršen stadion, sve njegove prostorije, tribine, okoliš, a o čemu će klub ubrzo izvijestiti.

Za dolazak Meszarosa doznalo se jer je osječki Aero klub objavio video slijetanja.

– I međunarodni poduzetnik Lorinc Meszaros za dolazak u Osijek, izabrao je aerodrom Osijek-Čepin, a iz razloga jer je puno bliži centru grada – napisali su iz Aero kluba na Facebooku, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Druga poveznica između NK Osijeka i Aerokluba “Osijek” je činjenica da je na prostoru na kojem je sagrađen novi nogometni stadion na Pampasu, do 1953. godine bio aerodrom na kojem je letačke operacije obavljao naš klub.

Video možete vidjeti OVDJE.


PRIOPĆENJE KLUBA

Glavni klupski sponzor iskazao je zadovoljstvo dovršetkom radova i činjenicom da je stadion spreman za odigravanje natjecateljskih utakmica.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavni sponzor NK Osijek, gospodin Lorinc Meszaros, obišao je u četvrtak novi stadion i trening kamp Bijelo-plavih te iskazao zadovoljstvo dovršetkom radova i činjenicom da će isti uskoro biti poprište natjecateljskih utakmica. Gospodin Meszaros je obišao stadion u društvu predsjednika Uprave Ferenca Sakalja, članova Uprave Valentine Koprivnjak i Vladimira Čohara, voditeljice Ureda uprave Ane Macan i sportskog direktora Ivice Kuleševića, prošao sve prostorije i travnjak, razgovarao s glavnim trenerom Stjepanom Tomasom i poželio Bijelo-plavima sreću u nadolazećim izazovima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zahvaljujemo gospodinu Lorincu Meszarosu što nam je omogućio najbolji, najljepši i najmoderniji stadion u Hrvatskoj, kao i što je imao strpljenja sve ove godine dok je trajala gradnja. Zahvaljujući njemu ovaj će stadion i trening kamp biti ponos Kluba, Grada i cijele Slavonije, a sigurni smo da će predstavljati i zamašnjak daljnjem klupskom iskoraku na svim razinama. Hvala i predsjedniku Uprave, gospodinu Ferencu Sakalju, koji je cijelu ovu priču koordinirao i bez kojeg realizacija ovako kapitalnog projekta ne bi bila moguća, istaknula je članica Uprave Valentina Koprivnjak.

Foto: Facebook (screenshot) & NK Osijek (screenshot)