17. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Izravan sudar: Pretjecao preko pune linije! Teško je ozlijeđen! Ozlijeđeno i dijete iz drugog vozila…

1 min read
- Nakon direktnog udara prednjeg dijela vozila u prednji dio osobnog automobila koje je naišlo iz suprotnog smjera je došlo do odbacivanja vozila koje je pretjecalo u putni jarak, dok je drugo vozilo ostalo zaustavljeno na kolniku.

– Najteža prometna nesreća protekli tjedan se dogodila u nedjelju u 15,35 sati u Jugovom Polju – javlja PU VPŽ o prometu na svom podrušju i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Do prometne nesreće je došlo kada je 44-godišnji vozač osobnog automobila vršio pretjecanje preko središnje pune linije, na dionici ceste na kojoj je pretjecanje prometnim znakom zabranjeno, a da prometna traka po kojoj je vršio pretjecanje nije bila slobodna na dovoljnoj udaljenosti.

– Nakon direktnog udara prednjeg dijela vozila u prednji dio osobnog automobila koje je naišlo iz suprotnog smjera je došlo do odbacivanja vozila koje je pretjecalo u putni jarak, dok je drugo vozilo ostalo zaustavljeno na kolniku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U ovoj prometnoj nesreći je 44-godišnji vozač osobnog automobila teško ozlijeđen, dok su vozač drugog vozila i 3 putnika u njemu, među kojima i 13-godišnje dijete, zadobili lake tjelesne ozlijede.

Foto: Pixabay (ilustracija)