2. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško ozlijeđen motociklist na A3: Pao, ‘strugao’ preko tri trake, udario u ogradu, automobil…

1 min read
- U ovoj prometnoj nesreći 23-godišnjak je teško ozlijeđen, kojemu je pružena liječnička pomoć te je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

– Na autocesti A3, dana 30. srpnja, u 16.20 sati, kod Nove Gradiške u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist – javlja policija i nastavlja…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 23-godišnjak upravljajući motociklom (švicarskih nacionalnih registracijskih oznaka), umanjio stabilnost vozila uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U daljnjem nekontroliranom kretanju i struganju preko vozne prometne i trake za zaustavljanje u nuždi udario je u metalnu odbojnu ogradu, te je od siline udara odbačen na osobni automobil (švicarskih nacionalnih registracijskih oznaka).

– U ovoj prometnoj nesreći 23-godišnjak je teško ozlijeđen, kojemu je pružena liječnička pomoć te je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici su 23-godišnjaku izdali obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)