19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonac, kao suvozač, policiji: “Je*** vam mamu srpsku pe**** jedni…”

2 min read
Na sudu je sve zanijekao, dodaje portal, tvrdeći kako je samo bio miran suvozač s tatom u autu.

Foto: Pexels (ilustracija)

Kazna od 1.500 eura nepravomoćno nu je ‘odrezana’ po novom zakonu, a za vrijeđanje i omalovažavanje policajca. Pamtit će ovaj Slavonac dan kada je kao suvozač ‘imao za potrebu nešto reći’. Jer, složiti ćete se, najčešće suvozači budu ‘nepotrebni odvjetnici’ vozačima zaustavljenima u kontroli ili prekršaju.

Tako je ovaj 30-godišnji Slavonac ‘razvezao jezik’, prenosi dijelove presude i piše portal Danica.hr, navodeći što mu je sve ‘izašlo iz usta’ u Velikoj, nedaleko od Požege, ove godine u svibnju, jedne večeri, oko 23:15 sati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Je*** vam mamu srpsku pederi jedni, srbende plave mamu vam je***, šta ćete vi, ja sam Francuz, pi*** vam mat***** srpska, đubrad jedna – vikao je, a u presudi se dodaje kako se nije smirio ni nakon nekoliko upozorenja, već je htio i samovoljno udaljiti, zbog čega je ‘dobio lisice’, nastavljajući vrijeđati…

Na sudu je sve zanijekao, dodaje portal, tvrdeći kako je samo bio miran suvozač s tatom u autu.

– Čak je i pljuvao po nama dok smo ga prevozili u postaju. Nakon što smo mu stavili preventivno lisice na ruke, samovoljno je legao na tlo, a nakon toga smo alkotestirali vozača koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,40 promila – svjedočio je policajac.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovaj sin inače, piše portal, živi u Francuskoj, nezaposlen je i prima naknadu francuskog zavoda za zapošljavanje u iznosu od 500 eura. Dobio je kaznu od 1.500 eura. S obzirom na dva dana pritvora, od kazne se umanjuje 80 eura. Ima pravo žalbe.

Foto: Pixabay (ilustracija)