23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

NK Osijek zatražio očitovanje HEP-a: Zašto je nestalo struje protiv Adane i protiv Gorice?

2 min read
- Stadion Opus Arena, koji zadovoljava UEFA IV kategoriju, ima dostatnu zakupljenu priključnu snagu te rezervno napajanje u obliku agregatskog postrojenja.

U kakvom protunapadu protivnika nestanak struje možda i ne bi bio loš… No šalu na stranu, Opus Arena u dva je navrata za trajanja utakmica na sekundu-dvije utonula u mrak, a to nije ni romantično.

Opus Arena je, koliko smo i sami svjedočili, u dva navrata na nekoliko sekundi za trajanja utakmice ostala u mraku. Ugasili su se reflektori protiv Adane i protiv Gorice, na trenutak. Rasvjeta se odmah vratila, no semaforu je trebalo u oba navrata više vremena da postigne ‘radnu temperaturu’. Patrick Kluivert, trener Adane, skočio je ‘kao oparen s klupe’ kada je nestalo struje, ali kako su prošli dalje, nije to spomenuo na konferenciji za novinstvo. Pa ipak, NK Osijek je na mrežnim stranicama objavio očitovanje i od HEP ODS d.o.o. zatražio službeno očitovanje, kako pišu, ‘o štetnim događajima koji su nastupili’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nastavno na nestanke struje na stadionu Opus Arena na utakmica NK Osijek – Adana Demirspor i NK Osijek – HNK Gorica, NK Osijek se očituje kako slijedi… – napisali su na mrežnim stranicama i nastavili…

– Stadion Opus Arena, koji zadovoljava UEFA IV kategoriju, ima dostatnu zakupljenu priključnu snagu te rezervno napajanje u obliku agregatskog postrojenja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Budući da su se dogodili nepoznati uzroci u elektroenergetskom sustavu opskrbljivača električnom energijom, a koji su posredno i neposredno utjecali na pričuvni sustav napajanja stadiona za vrijeme utakmica NK Osijek  – Adana Demirspor  i NK Osijek – HNK Gorica, dana 22.08.2023. uputili smo dopis u HEP ODS d.o.o. kao isporučiteljem električne energije za službenim očitovanjem o štetnim događajima koji su nastupili tijekom navedenih utakmica – stoji u klupskom očitovanju.

Čim oni dobiju odgovor, dobit će ga, zacijelo, i javnost.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)