14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dva prolaska kroz crveno! U jednom stradala pješakinja, u drugom automobil!

1 min read
'Pametni znaju čemu služi semafor'

– U srijedu 23. kolovoza 2023. oko 10.15 sati u mjestu Velika na Trgu bana Josipa Jelačića, 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije zaustavio vozilo iako mu je na semaforu bilo crveno svijetlo… – javlja policija i dodaje…

– …te je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 38-godišnju pješakinju koja je započela prelaziti kolnik kada je za pješake na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći pješakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 20-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– U srijedu 23. kolovoza 2023. oko 20.20 sati u mjestu Kaptol na Trgu Vilima Korajca, 55-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja nastavio je kretanje iako je na semaforu bilo upaljeno crveno svijetlo…

– …prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog automobila kojim je upravljao 49-godišnjak, a koji je kroz raskrižje prošao u trenutku dok mu je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći 49-godišnjak je lakše ozlijeđen, dok protiv 55-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)