28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Teška prometna u Petrijevcima, kod nadvožnjaka! Više osoba ozlijeđeno!? Vozilo na krovu…

2 min read

UPDATE, 31.8.’23. u 11:45 sati – Vozač je izgubio nadzor nad vozilom uslijed neprilagođene brzine uvjetima ne cesti. Vozilom je zahvatio travnatu površinu, potom udario u odvodni kanal, da bi se vozilo prevrnulo na krov, sažetak je uzroka sinoćnje prometne nesreće nedaleko od Osijeka, u Petrijevcima, kod nadvožnjaka, kazao nam je policijski službenik za odnose s javnošću PU OBŽ Ernest Crnić, dodajući da je dvoje osoba ozlijeđeno. Naime, lake tjelesne ozljede zadobili su vozač (40) i putnica u vozilu, dijete u dobi od 9 godina. Oboje su bili vezani, alkohola nije bilo, sve se dogodilo u 21:45 sinoć, potvrdila je policija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Više je osoba nastradalo u sinoćnjoj prometnoj nesreći nedaleko od Osijeka, iščitava se iz objave valpovačkih vatrogasaca na Facebooku, dok će i policija ubrzo izvijestiti o cijelom događaju nakon sinoć provedenog očevida.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, kako pišu vatrogasci DVD-a Valpovo, pozvani su sinoć na intervenciju u 21:45. Poziv je upućen iz Centra 112. Radilo se o prometnoj nesreći u Petrijevcima, u blizini nadvožnjaka prema Osijeku. Kako navode vatrogasci, radilo se o osobama zarobljenim u vozilu u kanalu, preokrenutom na krov.

– Na intervenciju izlazimo s ‘pickupom’, navalnim vozilom, kombi vozilom i 8 vatrogasaca – napisali su iz DVD-a Valpovo, dodajući da su djelatnici Hitne medicinske pomoći do njihovog dolaska već izvukli ozlijeđene osobe.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– S hidrauličkim alatom izvršili smo odbijanje haube, te otpojili ‘kleme’ s akumulatora – zaključili su valpovački vatrogasci, dodavši kako je u pripravnosti bilo još 6 vatrogasaca za priskočiti u pomoć.

Više o okolnostima, uzroku, kao i posljedicama prometne nesreće, izvijestiti će Policijska uprava osječko-baranjska.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uskoro više informacija…

Foto: DVD Valpovo, Facebook (screenshot)