2. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

AUDIO Ivica Kulešević: “Prozivam imenom Bebeka i Zebeca! Sramota!”

2 min read

Malo nakon konferencije za novinstvo, gdje su također ‘potekle’ teške, ali odmjerenije riječi trenera Osijeka Stjepana Tomasa, sportski direktor NK Osijek Ivica Kulešević osuo je ‘drvlje i kamenje’ na glavnog suca utakmice, VAR… Jer Osijek je izgubio u posljednjim minutama utakmice protiv Dinama, poslije dva penala, dva 11-erca suđena za Dinamo nakon VAR provjere.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ivica Kulešević stao je ispred stadiona pred novinare i uznemireno nizao, hvatao dah…

– Imenom i prezimenom prozivam Bebeka i Zebeca! Sramota! – počeo je i nastavio…

Poslušajte audio snimku…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: OsijekExpress.com


– Žao mi je što vam se obraćam u ovakvom tonu. Ne tako davno sam prozvao Pajača u Rijeci. Pokrao nas je. Sram ga može biti. Dobio je zabranu 6 mjeseci, a Osijek nije imao nikakve koristi od toga. Ponovno prozivam imenom i prezimenom Zebeca i Bebeka, to je ubitačna kombinacija za hrvatski nogomet, sram ih može biti. Unakazili su ovaj derbi. Dva penala dosuditi… Jedan dvije minute prije karaja, drugi u sudačkoj nadoknadi. Svi mi koji smo igrali nogomet ili ikada šutnuli loptu znamo da nema govora o penalima. Prvi je bio izvan 16-erca, odnosno ne može se utvrditi drugačije, a imam prilike u loži pregledati snimke. Drugi penal, nema govora. Kontakt presmiješan, lopta je već otišla. Ljudi su došli odraditi posao… – nizao je Kulešević, pozivajući krovnu organizaciju hrvatskog nogometa HNS da se očituje o ovome…

– Mi sada imamo 5-6 dana do kraja prijelaznog roka gdje smo planirali uložiti milijun-dva eura, a sada se pitam je li to potrebno… – nastavio je Kulešević, dodajući da je ‘sudac sudio 20-ak minuta O.K., a da su potom odradili posao’.

– Došli su majstori odraditi posao, sram ih može biti – zaključio je.