22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ante Đapić ‘briljira online’: “Za ovoga Tomaševića sam LeBron James!”

2 min read

– Pa ja sam na humanitarnoj utakmici ‘šiljio trice’! Za ovoga Tomaševića sam LeBron James! – napisao je danas Ante Đapić na Facebooku.

Politički ‘lisac’ i ‘mag’ verbalnih duela, gradski vijećnik Grada Osijeka Ante Đapić ‘briljirao’ je danas ‘online’, na Facebooku, komparirajući svoja i Tomaševićeva košarkaška umijeća.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Izvukao je za ovu priliku ‘kultnu fotografiju’ svog nastupa u humanitarnoj utakmici, ‘fotku’ koju ste nebrojeno puta imali priliku vidjeti. Kako je rekao svojim suradnicima, bez imalo kompleksa i namjere skrivanja, podijelio je svoje umijeće i usporedio ga s onim što danas doznajemo iz nacionalnih medija o gradonačelniku Zagreba.

– Molim vas usporedite gradonačelnika Zagreba i mene u doba kad sam ja kao gradonačelnik igrao košarku! – napisao je gradski vijećnik Grada Osijeka, dodajući ‘kultnu fotografiju’ s osječke Srednjike, a uz nju i video zapis Tomaševićevih pokušaja pogađanja koša u Zagrebu…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, Tomislav Tomašević danas je 5-6 puta gađau koš, bez uspjeha. Odbijala se lopta od table, padala prije nego je stigla do koša… Zagrebački gradonačelnik je danas sa svojim zamjenicima i suradnicima obišao OŠ Ante Kovačića u Zagrebu, sve povodom završetka radova na njezinoj dogradnji. Bila je to prilika za ‘malo basketa’, ali…

Iako se Đapić često ‘okrzne’ o upravljačke trenutke u Zagrebu, a s pozicije nacionalnog političara, niti jedna rečenica o travi ili otpadu nije bila ovako internetski efektna i potencijalno viralna.

Vaš je autor u vrijeme Đapićeve košarkaške utakmice bio sportski novinar u jednom nacionalnom dnevniku. Utakmicu je pratio novinar politike. Rezultat nije bio u prvom planu, ali sjećanje nas služi da je Đapić pogodio koš, bez problema.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva) & Facebook (screenshot)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other