22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sljedeći vikend u Tvrđi: Festival svjetla, veći nego ikad! Festival ulične umjetnosti i Craft Beer festival…

1 min read
kaleidoskop tvrdja headoneast

Nije to formalno otvorenje Tvrđe, ali… Sljedećeg vikenda, a rekli smo vam već da najbolje stvari tek slijede u Osijeku, Tvrđa će biti mjesto ulične umjetnosti, craft piva i – kada se ‘umiješa’ Kulturni centar u Osijeku – i mjesto spektakla svjetlosti i boja.

– Bageri su svoj odličan posao napravili, a nakon njih, ulice netom obnovljene Tvrđe zauzet će Festival svjetla, Ulične umjetnosti i 7. Craft Beer Festival – naveli su iz Kulturnog centra kao svojevrsni ‘teaser’, dodajući da će se sve odigrati sljedeći vikend.

– 15. i 16. rujna stari dio Osijeka grada zasvijetlit će novim sjajem! – najavili su iz KC-a.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako doznajemo bit će jako puno izvođača na ulicama i svjetlosni događaj veći nego ikad. Majstori svjetla su sve premjerili, pripremili i bit će ‘luđe’ nego ikad. Bit će jako puno uličnih ‘performera’, izvođača, glazbe…

Inače, pivski festival, a s njim i sva ostala događanja, kreću od 17 sati, a razdužit će se oba dana do 1 sat iza ponoći.

– Pozivamo sve ljubitelje piva i dobre zabave na slavlje neovisnog pivarstva i pivske kulture. Ove godine prošećite osječkom Tvrđom i na jednom mjestu kušajte preko 70 vrsta piva. Uživajte u pivskoj gozbi i nazdravite jedan drugom – stoji na Facebooku u organizaciji ‘eventa’.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)