22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Pojedini nude službeni automobil, bonuse do 200 eura…

3 min read
Portal posao.hr vaš je pr(a)vi put do posla! U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

Trenutno tražite posao? Portal posao.hr vaš je pr(a)vi put do posla! U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Komisionara u Internet prodavaonici (m/ž) u Osijeku, Zadru i Zagrebu. U opisu posla nalazi se sortiranje, slaganje i pakiranje narudžbi Internet kupaca. Poslodavac nudi, uz redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, noćni rad te eventualni prekovremeni rad. Zaposlenici ostvaruju atraktivne mjesečne stimulacije ovisno o svojem učinku. Prijavite se na linku do 21.09.2023. 

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Izabrani kandidat obavljat će vršenje uplata i isplata novca. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva i mogućnost dodatnih stimulativnih primanja. Mjesto rada je Čepin. Možete se prijaviti do 30.09.2023. putem brze prijave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Studenac d.o.o. zapošljava Specijalista ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program, stručno usavršavanje i profesionalni razvoj te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijavite se putem linka.

Hervis d.o.o. zapošljava Servisera / Prodavača (m/ž) na puno radno vrijeme. Traže kvalificirane, fleksibilne suradnike koje su usmjereni na kupce i koji žele oduševiti kupce za svijet sporta. Ovaj se posao obavlja Osijeku (Gacka park). Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno. Prijaviti se možete do 18.09.2023. putem linka.

Vital group d.o.o. traži  Agenta / promotora u call centru (m/ž). U opisu posla se nalazi svakodnevna komunikacija s privatnim korisnicima te pozivanje korisnika na prezentacije proizvoda (nije telefonska prodaja). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 26.09.2023. putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Atena – Smart Care s.r.o. zapošljava na poziciji Agent za zapošljavanje (m/ž) u Osijeku. Od kandidata očekuju sofisticirano verbalno izražavanje, sofisticirane vještine pisanja i besprijekoran pravopis. Neke od pogodnosti koje nude su bonus za početak i božićni bonus. Prijavite se putem linka do 21.09.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Skladištara u prodavaonici (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla nalazi se istovar, preuzimanje, sortiranje i slaganje robe unutar skladišnog prostora prodavaonice. Poslodavac nudi redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Prijavite se na linku do 21.09.2023. 

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German Language (m/ž). Osoba na ovoj poziciji biti će uključena u aktivnu prodaju i promociju proizvoda tvrtke telefonskim putem kupcima na njemačkom tržištu. Poslodavac nudi atraktivna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 31.10.2023. putem brze prijave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Tvrtka izvodi radove na izgradnji kanalizacija, kolektora i vodoopskrbnih cjevovoda. Poslodavac nudi mogućnost plaćanja stana ukoliko kandidat nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka.

Pontis Technology d.o.o. zapošljava na pozicijama ERP Consultant (m/ž) i Business Analyst (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Poslodavac nudi službeni mobitel, mogućnost rada od kuće, isplatu Božićnice i mnoge druge benefite. Prijaviti se možete do 19.09.2023. putem linka. Kliknite na posao.hr. kako biste vidjeli još mnogo raznovrsnih poslovnih prilika. Sretno!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)