22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Premijer Plenković u petak u Osijeku! Obilazi Muzej, Tvrđu…

2 min read

– Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će u petak, 15. rujna 2023. Osijek, te će u Vinkovcima sudjelovati na svečanom otvorenju 58. Vinkovačkih jeseni – najavljeno je iz Vlade Republike Hrvatske, dok istovremeno protokol Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije otkrivaju što će sve obići premijer sa suradnicima tijekom sutrašnjeg dana.

– Gradonačelnik Ivan Radić sastat će se s potpredsjednikom Vlade i ministrom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Brankom Bačićem i suradnicima – prvi je dio protokola osječkog gradonačelnika Ivana Radića sa članovima Vlade, a potom…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Gradonačelnik Ivan Radić s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem i županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem obići će završene radove u sklopu projekta ,,Razvoj i unaprjeđenje osječke Tvrđe” – dodaje se u najavi iz Grada Osijeka, dok će župan imati još aktivnosti…

– Župan Ivan Anušić uz potpredsjednika Vlade RH i ministra prostornog uređenja,graditeljstva i državne imovine Branka Bačića nazočit će obilježavanju završetka gradnje višestambene zgrade u svrhu stambenog zbrinjavanja obitelji u potrebi i dodjeli ključeva prvih osam stanova u Belom Manastiru – zaključuje se u najavi aktivnosti župana, prije odlaska za Vinkovce.

Svemu će prethoditi i obilazak izložbe…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Župan Ivan Anušić uz predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, zajedno s gradonačelnikom Grada Osijeka Ivanom Radićem obići će izložbu „Andrija Medulić Schiavone, grafički genij manirizma“ u Muzeju likovnih umjetnosti.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other