22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Letjele šake i majke’ na parkingu oko 14 sati! Razlog? Alkohol je jedan!?

1 min read
Naime, 'letjele su šake i majke' na parkingu oko 14 sati. Oba su 'sudionika' bila pod utjecajem alkohola, jedan je podviknuo, drugi 'pokazao zube', a sve završilo ozljedama.

– Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 9. rujna 2023. oko 18 sati u Požegi u Ulici sv. Roka u ugostiteljskom objektu, 21-godišnjak tjelesno napao 23 godišnjaka – prva je od dvije slične vijesti u istom policijskom priopćenju.

– Protiv 21-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – zaključuje policija, a koja je istog ili sličnog posla imala i jučer u poslijepodnevnim satima.

Naime, ‘letjele su šake i majke’ na parkingu oko 14 sati. Oba su ‘sudionika’ bila pod utjecajem alkohola, jedan je podviknuo, drugi ‘pokazao zube’, a sve završilo ozljedama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U subotu 16. rujna 2023. oko 14 sati u mjestu Donja Obrijež na parkiralištu, 53-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola verbalno je napao 43-godišnjaka koji je bio pod utjecajem alkohola – javlja policija i nastavlja…

– Nakon toga je 43-godišnjak tjelesno napao 53-godišnjaka koji je tom prilikom  lakše ozlijeđen.

– Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other