1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

34-godišnji Poljak ‘operirao’ po Slavoniji! Uhićen 90-ak km dalje od mjesta gdje ukrao automobil!

1 min read
- Nekoliko sati kasnije, muškarac se dovezao do Črnkovaca gdje su ga zaustavili policijski službenici prilikom obavljanja redovne kontrole prometa.

– U redovnoj kontroli prometa kod mjesta Črnkovci policijski službenici su zatekli 34-godišnjeg poljskog državljana koji je otuđio osobni automobil u mjestu Suhopolje – javila je policija i nastavila…

– U subotu, 16. rujna, pod okriljem noći, dok su vlasnici osobnog automobila mirno spavali, 34-godišnji muškarac se odvezao njihovim automobilom.

– Te noći u Suhopolju u svom dvorištu 61-godišnji vlasnik automobila ostavio je ključeve u nezaključanom vozilu. Muškarac je iskoristio priliku i odvezao se ukradenim vozilom u nepoznatom smjeru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nekoliko sati kasnije, muškarac se dovezao do Črnkovaca gdje su ga zaustavili policijski službenici prilikom obavljanja redovne kontrole prometa. Policijski službenici su nakon izvršene kontrole prometa i sumnje da je otuđio vozilo, uhitili muškarca.

– Kriminalističkim istraživanjem, koje su proveli policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske, utvrđeno je da 34-godišnji poljski državljanin osim kaznenog djela „krađe“ koje je počinio na području Policijske uprave virovitičko-podravske počinio i kaznena djela „krađe“ i „protupravnog korištenja tuđom pokretnom stvari“ na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Virovitici muškarac je sproveden sucu istrage Županijskog suda u Bjelovaru gdje mu je određen istražni zatvor – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)