29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija ga zatekla kako ‘zalijeva’ nasad u šumi!? U kasnijoj pretrazi pas pronašao još droge!

1 min read
- Muškarac je uhićen, a na mjestu događaja je pronađeno i privremeno oduzeto 14 biljaka indijske konoplje visine 120 cm-390 cm, osušene obrezane grane biljke indijske konoplje sa cvjetnim vrhovima – težine oko 13740 grama.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Za razliku od prethodnog ‘uzgajivača’ iz istog mjesta, koji je prijetio policiji, pokušao udariti jednog policajca i pobjeći, o čemu možete čitati OVDJE, ovaj je to, doima se iz priopćenja, mirnije podnio…

– U subotu, 30. rujna policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske su provodeći kriminalističko istraživanje u šumskom području kod Brezovice u nasadu indijske konoplje zatekli 52-godišnjaka – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Muškarac je uhićen, a na mjestu događaja je pronađeno i privremeno oduzeto 14 biljaka indijske konoplje visine 120 cm-390 cm, osušene obrezane grane biljke indijske konoplje sa cvjetnim vrhovima – težine oko 13740 grama.

– Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru izvršena je pretraga doma i drugih prostora kojima se koristi i u kojima prebiva muškarac, u pretrazi je sudjelovao i pas za detekciju droge, koji je markirao zelenu biljnu materiju nalik na drogu marihuanu težine oko 37,9 grama koja je privremeno oduzeta od muškarca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ protiv 52-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, muškarac je predan pritvorskom nadzorniku, nakon čega je sproveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici – zaključuje se.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & PU VPŽ (screenshot)