5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dan društvenih igara u Osijeku: Catan, Dixit, Azul, Unstable Unicorns, Coup, Patchwork, Takenoko…

1 min read
- American Corner Osijek i Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek organiziraju Dan društvenih igara - javlja GISKO i nastavlja...

– Dan društvenih igara u listopadu, naslovio je GISKO skori dan i aktivnost u American Corneru, a na Vama je pripremiti se, želite li, za jednu od brojnih igara ‘na stolu’.

– American Corner Osijek i Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek organiziraju Dan društvenih igara – javlja GISKO i nastavlja…

– Radionica će se održati u petak, 27. listopada 2023. godine u vremenu od 17.00 do 19.00 sati u prostorima American Cornera Osijek.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u igranju neke od brojnih igara kao što su Catan, Dixit, Ticket to Ride, 7 Wonders, , ali i nove poput Azul, Unstable Unicorns, Coup, Patchwork, Takenoko i Arboretum.

– Cilj je ovih radionica predstaviti dio zbirki American Cornera Osijek i Odjela za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek te kroz igru i druženje potaknuti logičko razmišljanje i timski rad – zaključuje se u najavi i pozivu.

Foto: Pixabay (ilustracija)